ngantuk..

ngantuk ………….smlm aku abg tdo dlm kul 11.30mlm, ingat nak bangun kul 4.30,,tepat kul 4.30 dgr bunyi benda jatuh,,,,,,so kecut lah perut aku,,terus kejut n abg bangun,,nak bangun guna jam payah sikit,,coz leh ignore,, tapi disebab bunyi cik tupai semua bangun,,,,,,,,,,,,,,,,,check punya check rupenye tupai yang jatuh n jalan atas bumbung,,,,,,,,,,wat suspen aje,,,,,,,hihi

lama tk buat smyg tahajud,,dh terlanjur bangun , myg la jap,,buat hajat n taubat,,,,,,kdg terasa jiwa ada kekosongan walaupun ada org tersayang,,,,,perlu dihidup roh2 yang IMAN yang mati,,,,,,lepas smyg rasa best,,,,,,,,,,,,,,,itu yang aku perlu dlm hidup………berdoa dipanjang umur ibubapa,suami dan seluruh keluarga dan kebahagiaan berkekalan ,,serta mudah aku bersalin nanti..semoga dimakbulkan Allah AMIN

pastu subuh abg ajak study , seronoknya diaboard microcontroller yang dia test dh leh jalan walaupun tak sambung abis lagi…….harap2 dia dapat settle kan cepat projek dia,,,,,,,sambil study terasa ngantuk juga,,manage to jawab satu soalan,,,,pastu kul ajak abg tdo…………..7.20 bangun bersiap2 nak g keje………….ngantuk la plak mata niehhhhhhhhhh……………tiba2 harini muntah,,sbb sebelum tdo td telan satu gelas enfa mama,,,,,,,,,,,,,,,,,mmg tkleh wat tdo..siang je leh la minum……………

aku rase symtom2 tiga bulan pertama nak dtg balik secara slow2,,dh start tak leh bau wap2 masak,,,,,,,,,,,,,,,,,,kdg2 pening,,,tapi tkla selalu,,,,,,,,,harap2 tk jadi cam aritu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,penat oo muntah n pening melampau2………………semoga tuhan sihatkan tubuh badan dan baby dlm perut nie…………………alamak rase loya plak

Published in: on January 19, 2010 at 12:48 am  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://zatulamid.wordpress.com/2010/01/19/ngantuk/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: