cahaya mata,,,

semua org mengimpikan cahaya mata…………seolah akan menambah seri dlm keluarga………aku dpt rase abg sgt happy esspecially bila time nak  scan baby ,,,,,,,,,,,,,,dia yang paling banyak borak ngan dr,,,,,,,,,,aku rase semua suami n isteri begitu…….mcm k yam aku rase dia sgt2 excited n bersyukur……n aku harap yang baik sahaja akan berlaku masa deliver nanti,,

aku dpt tau ada membe keguguran,,dont wori,,,,,,,,,,insyaallah ada rezki balik,,,,,,terus mencuba………sbb before this pun aku penah gugur  satu bulan lebih sebelum  disahkan mengandung skali lagi………….pengalaman kene D N c …rasenye macam nak tendang jer dr panel tu..tu buat aku gerun nak bersalin nie..mase d n c dia masuk alat pun aku dh terasa sakit,,,,,,,,,,,,,,huhu

bagi yang belum ada rezeki teruskan mencuba..dan check if perlu,,tidak ada apa perlu dimalukan kerana Allah nak setiap hambanya berusaha……………tk cukup tanpa berusaha……pastu br berserah pada tuhan…….

insyaAllah akan mengasihani org yang sentiasa sabar, berusaha n redha…

Published in: on January 19, 2010 at 9:21 am  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://zatulamid.wordpress.com/2010/01/19/cahaya-mata/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: