tudung

ha tudung nie aku beli kat aryani dpn jakel jln tar,, selepas mensopping kain wiscous nak wat baju pregnant,, kebetulan nampak plak ariani nyer outlet kat situ,,tgk ada sale plak ngan ramai org ,,aku masuk le tgk,,,ade sale meh,,,,,,,,,aku pun memborong 4 pasang,,aku rasa kualiti nye bagus,owning dia pun cantik,,takla susah nak pakai yang , bese aku beli yang belas pun tak jalan ,,ade less time tuh,,dptla 35 per piece, less 30%…………senang pakai tudung nie,,,,,sarung jer, siap ada saiz tuh, s, m dan l, mule2 aku ingat saiz lebar tudung,,rupanya saiz muka,,,,,,,tapi best la cara jahit dia pun bagus,,jom sopping di ariani,,bagi sape2 yang malas nak gosok tudung lama-lama disarankan beli jer tudung super siap cam nie,,senang nak sarung, hehehe,,,,,,,,,,,,,,aper lagi jom shopping,,,,,,,,,,,,,tp tgu sale lah,,kalo tk sale mahal sikit,,

Published in: on January 15, 2010 at 11:23 am  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://zatulamid.wordpress.com/2010/01/15/tudung/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 CommentsLeave a comment

  1. tudung style sekarang dah mudah, tapi ader jugak yg warna warni dan ropol ropol

    • yup……………tapi i suke yang senang sarung n mudah..maklumlah nak cepat jer


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: