lunch with hubby…

tengahari kelmarin pegi lunch ngan hubby..hubby amik kt opis……beselah kalo 2 hari weeken bersama mesti rindu nak jumpa balik esoknyer,,,,,,,,,,kat kedai mamak makan sikit jer kesian dia penat tlg drive utk aku ke kl arituh,,,,,,,,,,so mlm aku suh dia tdo awal lah..tk cukup tdo penat dia,,,,,,,,mata pun merah..

sambil2 nak start drive hubby ckp..”amboi2 putihnye tangan”……..hahaha aku dh paham le maksudnyer,,, maternity dress nie lengannye pendek,,,,,,,,,kdg2 aku tk sempat pakai sarung lengan tu nampak le sexy skit,,,,,,,,,,,nampak aurat aku,,,,paham2 jer lah kalo abg dh sound,,hehehe “lupe “, aku jawab,,”lupa plak yer” dia jawab balik……………hihi lucu plak aku ingat………ye lah kdg aku rase iman aku nie kurang lagi,,,,,,,,,nasib abg ade tlg ingatkan…..hehe dia takut nanti banyak dosa kene tanggung , bini lagi , dia lagi……….ape2pun i appreciate your concern abg……bagusla abg tegur,, sekurang2nya abg selalu ingat kan kite……..luv u so much,,,,,,,,,,,,,,,hope our baby jadi orang yang beriman n soleh/solehah,,,,,,,,,,,,,mcm abg nak

Published in: on January 13, 2010 at 4:30 am  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://zatulamid.wordpress.com/2010/01/13/lunch-with-hubby/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: