PENAT………………

Smalam balik dr kelas ccs kesian kalinyer..seronok bertemu member sem lepas hahahahaha………………tapi quantity tkle ramai, dalam 17 org gtu,,,,,,,jumpe shua n ahad dia tk dtg sebab tgh persiapan pindah melaka,,

as usual,, dr jo will give brief explanation on ccs notes,,homework, assignment dan dengan kelas sikit nie baru ler senang nak wat sesi soal jawab,,,,tengah2 dia mengajar dr jo asked me..zatil…leh dtg ke meeting ke tiga,,,,,,,,,zatil ? ai dr nie slalu tk ingat2 name aku…no..i’m afraid i cannot make it,,,,,,,,,,,,,,,,,,,takutla..aku cakap kot bahse melaysia,,,,,,,,ok then we will arrange mase utk u,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tu dia cakap ………..haha..ape2 lah dr asal aku lepas dgn cemerlang subjek nie nanti..takkan le b minus jer……..after taking ccs few times,,,,,,,,,,,,,,,,,nampak sgt ler tk bersungguh..hahhaaa

takperlah……….tunggu hubby grad sesama lah,,,,,,,,semalam first time beli buku digital discrete control system,,selama nie aku blajar jarang beli buku,,hahahah azam barulah tu kiki,,,,,,,,

assignment dah bagi with the whole class,,,,,,,,,,malas aku nak buat esemen sorang2 dah,,tak pasal2 aku kene tolak markah asemen ,,,patutnye dh leh lepas dah subjek nie………………so the second meeting i will attend the classs,, and amik first test, so the second test will be done early before third meeting ,

dr jo merungut payah betul nak arrange peksa ngan zatul nie,, mmg la payah dr jo,,takkan le sehari nak peksa leh cuti,,i’m working at least 7 days before peksa kene maklum kat bos nak cuti,, tu pun kalo tkde hal2 yang urgent leh la cuti,,kalo tak payahla..so dia diam…………….because we have procedure..bukan boleh senang2 amik cuti/emergency leave begitu,,,,,,,,,,

so this sem ccs have to be A PLUS lah kate hubby,,hhahaa,,yerlah abg…….kalo minta A PLUS at least dpt A,,,,,,,,,,,,,,INSYAALLAH. utk member2 yang dh bleh grad tahniah ,,,,,,,,,,,,,,,esspecially mep ‘s colleague alin,,,,,,,kak umieeeee……………………………………..enjoy la skarang yer hahahah

a few week before, aku beli beberapa buku di pustaka minerva,,,,,,,,,,,,, rase bagus untuk dibaca ” penjagaan ibu hamil sebelum semasa sesudah dan pantang larangnye”, “terminal syurga rumah tangga ” and” teh tarik kurang manis” ,,,,,,best tapi tk sume aku bace lagi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

skang perut lapar…..jap g turun minum..nanti sambung

Published in: on January 11, 2010 at 12:44 am  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://zatulamid.wordpress.com/2010/01/11/penat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: