panasnye petang

tengahari tadi balik umah japppppp…angkat baju..rase cam nak ujan..abg pun balik…….mkn tapau…..

td tingat call my mom…dia cakap amat ami tanye bile nak balik…….wah aku rindu gak kat dia…betul ke dia rindu atau nak pow nie hehehe……..maybe rindu kut sbb lame tk balik..bile yerk nak balik………maybe tgh bulan nie ker….cian adikku yang sepet tuh…aku pun nak balik tdo ngan boy tu

malam semalam singgah larkin beli sotong,,,,ingt nak masak sambal sotong,,,rasa mengidam plak,,,,,,,,,,,,sampai kat umah, siang2…..chef amid menyelit,,beselah aku potong bentuk ring ‘0’ tuh hahah…tapi chef amid nak bentuk kurita kene semelih tuh….nanti aku tunjuk perbezaan nya..hehe jadila 2 menu,,, satu sotong tepung kurita style gulung ngan sambal sotong ‘o’ ring………hihi……………..abg bnyk makan…….itu sbb badan dah jadi debab hhahahahaahah……………..tapi syukur nye aku jumpa dia…..mmg dia ringan tangan tlg aku mase aku tgh pregnant nie….nasibla dia rajin tlg aku bkemas,, kalo tidak mau jadi tongkang pecah……sbb masing2 dua2 penat lepas balik keje…syg abg bucuk……………….

Published in: on January 8, 2010 at 7:17 am  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://zatulamid.wordpress.com/2010/01/08/panasnye-petang/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: